Tropisch decor voor evenementen

Wij hebben alles in huis voor het decoreren van podiums en grote evenementen. Of het nu gaat om een presentatie, concert, speciale gelegenheid of gewoon een feestje, wij kunnen de wow-factor toevoegen aan jouw evenement. Met onze vrolijke aankleding, palmbomen en bamboe meubels komen jouw gasten direct binnen in een gezellige tropische sfeer.

Als je een tropisch decor nodig hebt, ben je bij Tropicalverhuur.nl aan het juiste adres. Wij zijn jouw betrouwbare, flexibele en ervaren partner om jouw evenement een fantastische tropische sfeer te geven. Bij ons kun je allerlei tropisch decoratie materiaal huren voor één of meerdaagse evenementen.

Onze verhuurartikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor strand, tropische of jungle decors, Onze metershoge palmbomen worden vaak neergezet op het podium. Maar ook voor het aankleden van zalen hebben wij allerlei leuke artikelen, zoals eenvoudig ophangbare bananentrossen of apen. Maar onze meubels zijn ook praktisch. Onze grote tiki bar wordt vaak gebruikt als DJ Booth.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij er gegarandeerd voor zorgen dat jouw evenement de sfeer krijgt die je voor ogen hebt. Wij denken altijd graag met je mee, helpen je met het bestellen van de juiste verhuur materialen en kunnen wanneer je dat wilt alles voor je opbouwen en de hele feestlocatie decoreren.

Voor tropisch partyverhuur voor alle soort evenementen kun je bij ons terecht. Kijk gerust eens rond in onze verhuur catalogus naar de verschillende meubels en decoratie die wij kunnen leveren. En neem gerust contact met ons op als je vragen of speciale wensen hebt. We helpen je graag.

Zeer goede service, ze komen op tijd en zetten alles netjes op. Denken mee en zijn erg vriendelijk! Zeker een aanrader!

Peter & Lianne Verhagen
★★★★★

Prachtige tafels, parasols en accessoires zorgden ervoor dat we een topparty hadden. Alles netjes op tijd bezorgd en weer afgehaald. Perfect geregeld!

Wim Diaz
★★★★★

Wat een super enthousiaste mensen. Ze kwamen volgens afspraak alles leveren en zelfs opbouwen. Alle Tropical spullen zagen er mooi en schoon uit.

Rob Reintjes
★★★★★

Mooie spullen te huur voor een leuke prijs. Erg vriendelijke behandeling. Flexibel bij ophalen en terugbrengen. TOP!

Jan de Koeyer
★★★★★

Goede kwaliteit spullen, vriendelijk en behulpzame eigenaar! Zeker een aanrader, om een leuk en gezellig feestje compleet te maken in een tropisch sfeertje!

Demian de Jager
★★★★★

Samen de mogelijkheden bespreken?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Meer weten?

Bellen
06-14 244 759

Whatsapp
06-14 244 759

E-mail
info@tropicalverhuur.nl