Maak kennis met Tropicalverhuur.nl

Tropicalverhuur.nl; specialist in tropische verhuurartikelen

Iedereen in Nederland die een ècht tropisch feest of evenement organiseert kent inmiddels onze naam. Dat is niet voor niets, want wij hebben sinds 2016 al duizenden klanten blij gemaakt. Van tropische tuinfeesten bij mensen thuis tot grote evenementen en van bedrijfsbarbecues tot professionele televisieproducties. Als je tropisch wilt, ga je naar Tropicalverhuur.nl.

Tropicalverhuur is opgericht in 2016. We zijn begonnen als kleinschalig familiebedrijf met het leveren van feestartikelen vanuit een klein magazijn. Inmiddels zijn we een veelgevraagd bedrijf met een eigen pand in Dordrecht met een grote partyverhuur opslagruimte. Onze ambitie is om werkelijk alles te kunnen leveren voor elke tropical party. Door ons unieke assortiment en klantvriendelijke werkwijze zijn we uitgegroeid tot één van de grootste tropical partyverhuur bedrijven van de Benelux.

In onze beginjaren verzorgden we op vele festivals, markten en evenementen pop-up loungeruimtes in verschillende stijlen. De loungeruimtes werden mooi aangekleed en gestileerd met ligstoelen, schommelstoelen, tafels, poefen, tapijten, tenten en vele andere sfeerartikelen. Zo hebben ruim drie jaar lang vele mensen kunnen genieten van een hapje en een drankje in door ons verzorgde loungeruimtes door het hele land.

Veruit de populairste en meest gevraagde aankleding voor de loungeruimtes was onze tropische aankleding. Met bamboe sta-tafels, parasols, palmbomen en een tiki bar om drankjes uit te serveren, maakten we een ontspannen sfeer voor elke gelegenheid. Vanwege de populariteit van onze tropische aankleding hebben we in 2019 besloten om ons hier volledig op te richten.

Tropicalverhuur.nl staat voor je klaar met een ruim assortiment tropische verhuurartikelen. Wij hebben werkelijk alles in huis èn op voorraad om jouw evenement of gelegenheid een tropische sfeer te geven.

Bij ons staat voorop dat we kwaliteit willen leveren. Onze verhuurartikelen worden na elke opdracht geïnspecteerd en gereinigd om te garanderen dat deze tiptop in orde zijn. Ook vinden we het belangrijk om flexibel te zijn naar onze klanten. Heb je last-minute iets nodig? Zoek je iets wat wij niet in ons assortiment hebben? Neem gerust contact met ons op. We zijn constant bezig met het uitbreiden van onze catalogus en dienstverlening.

Ben je benieuwd wat we voor jouw feest of evenement kunnen betekenen? Kijk gerust eens rond in onze catalogus of neem contact met ons op.

Meer weten?

Bellen
06-14 244 759

Whatsapp
06-14 244 759

E-mail
info@tropicalverhuur.nl