Tropisch bedrijfsfeest of borrel?

Met Tropicalverhuur maak je van jouw zakelijke feest, borrel of presentatie een echte tropical party! Met onze hoogwaardige bamboe meubels, tiki barren, palmbomen en andere tropische decoratie transformeren we jouw eigen locatie tot een prachtige sfeervolle plaats.

Tropicalverhuur.nl is jouw betrouwbare, flexibele en meedenkende partner om jouw bedrijfsfeest tot een tropisch succes te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het uitwerken van leuke ideeën naar sfeervolle concepten. Wij kunnen een volledige aankleding organiseren van elke locatie naar keuze. Dit kan jouw eigen locatie zijn van jouw bedrijf, of een andere feestlocatie naar keuze.

Onze verhuurartikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor beach, Hawaii of Caribbean thema feesten. De vrolijke decoratie gecombineerd met de exotische uitstraling van de bamboe meubels zijn een perfecte combinatie. Maar onze meubels zijn ook praktisch. De tiki barren zijn bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor het serveren van drankjes aan gasten of om te gebruiken als DJ Booth.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij er gegarandeerd voor zorgen dat het jouw klanten of medewerkers aan niets ontbreekt en het een onvergetelijke dag wordt. Wij denken altijd graag met je mee, helpen je met het bestellen van de juiste verhuur materialen en kunnen wanneer je dat wilt alles voor je opbouwen en de hele feestlocatie decoreren.

Kortom, of het nu gaat om een bedrijfsborrel, zakelijk evenement, opening of jubileum – voor tropisch partyverhuur voor alle zakelijke gelegenheden kun je bij ons terecht. Kijk gerust eens rond in onze verhuur catalogus naar de verschillende meubels en decoratie die wij kunnen leveren. En neem gerust contact met ons op als je vragen of speciale wensen hebt. We helpen je graag.

Zeer goede service, ze komen op tijd en zetten alles netjes op. Denken mee en zijn erg vriendelijk! Zeker een aanrader!

Peter & Lianne Verhagen
★★★★★

Prachtige tafels, parasols en accessoires zorgden ervoor dat we een topparty hadden. Alles netjes op tijd bezorgd en weer afgehaald. Perfect geregeld!

Wim Diaz
★★★★★

Wat een super enthousiaste mensen. Ze kwamen volgens afspraak alles leveren en zelfs opbouwen. Alle Tropical spullen zagen er mooi en schoon uit.

Rob Reintjes
★★★★★

Mooie spullen te huur voor een leuke prijs. Erg vriendelijke behandeling. Flexibel bij ophalen en terugbrengen. TOP!

Jan de Koeyer
★★★★★

Goede kwaliteit spullen, vriendelijk en behulpzame eigenaar! Zeker een aanrader, om een leuk en gezellig feestje compleet te maken in een tropisch sfeertje!

Demian de Jager
★★★★★

Samen de mogelijkheden bespreken?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Meer weten?

Bellen
06-14 244 759

Whatsapp
06-14 244 759

E-mail
info@tropicalverhuur.nl