Broederliefde Tropisch podium decor

Voor de tour van hun album ‘Strandje aan de Maas’ heeft Broederliefde voor een tropisch decor van Tropicalverhuur.nl gekozen. Wij reizen met ze mee door het hele land en plaatsen de meubels, planten en andere tropische attributen op het podium.

foto: Julia Huikeshoven (@jamanbroershots)

Bekijk onze andere opdrachten

Première Bon Bini Holland 3

Première Bon Bini Holland 3

Voor de première van Bon Bini Holland 3 heeft Tropicalverhuur.nl een tropisch decor opgebouwd, om de gasten in sfeer te ontvangen. Goeie binnenkomer!

Bekijk
Tropisch decor voor Ketnet videoclip

Tropisch decor voor Ketnet videoclip

Voor de Ketnet serie #LikeMe heeft Tropicalverhuur.nl de meubels voor een tropisch decor geleverd. Het eindresultaat is een super tropische videoclip waar de sfeer vanaf straalt!

Bekijk
Aankleding Lidl commercial

Aankleding Lidl commercial

Voor een tropische uitstraling van je tv reclame, ben je uiteraard bij Tropicalverhuur.nl aan het juiste adres! Wij verzorgden de aankleding van de zomer reclame van de Lidl.

Bekijk
KAZERNE On The Beach

KAZERNE On The Beach

De bekendste discotheek van de Drechtsteden transformeert één keer per jaar tot beachclub. De fantastische uitstraling van dit evenement wordt verzorgd door Tropicalverhuur.nl.

Bekijk
PIÑA Tropical Party

PIÑA Tropical Party

PIÑA is hét feest met de heetste latin muziek, tropische sfeer en vooral veel gezelligheid! En zeg je tropische sfeer, dan zeg je Tropicalverhuur.nl.

Bekijk

Onze klanten

Lidl
KPN
Broederliefde
Ketnet
M Rental
BNNVARA
Aegon
NPO3
Riwal
We Love Drinks
Zadkine
Pathé
Wantijpop
Gebroeders Kloens BV

Meer weten?

Bellen
06-14 244 759

Whatsapp
06-14 244 759

E-mail
info@tropicalverhuur.nl